Can't enter rooms?

This section is for posting questions regarding Wolfhome, workings or details, or simply needing to contact one of the administration. Bans or warnings given, whether temporary or permanent, will NOT be discussed, and topics containing such material will be immediately deleted.
User avatar
Takatia
I VOLUNTEER AS TRIBUTE
I VOLUNTEER AS TRIBUTE
Posts: 57850
Joined: Fri Jul 17, 2009 4:36 pm
Gender: XX ♀
Species: Fox
Contact:

Mon Jul 17, 2017 8:26 am

@izzyy and yokai; Are you all using windows 10 and Chrome? Have you tried another browser? What browser and were you able to get in?

This isn't the first time ive heard about this. I'll forward to UD when I get to my conputer
0 x
Image
Said I would've walked across any thousand lands. I didn't need you that night, not gonna need you anytime.
Was gonna take it as it goes I could go forward in the light.

Izzyy
Studying Apprentice
Studying Apprentice
Posts: 90
Joined: Mon Jun 06, 2011 5:34 am
Gender: Female
Pronouns: She
Preferred Name: Izzy

Mon Jul 17, 2017 8:31 am

Takatia wrote:@izzyy and yokai; Are you all using windows 10 and Chrome? Have you tried another browser? What browser and were you able to get in?

This isn't the first time ive heard about this. I'll forward to UD when I get to my conputer
I'm using Windows 8 and Chrome! My flash is updated too. I tried with Firefox but nothing happened. I use Chrome and there are times where I'm able to get in (when I do I have to wait f o r e v er for it to load before I get in) but most of the time I'm stuck with black screen ;; That's why when I'm able to get in I stay in one room the whole time only LOL *cries*

But thank you! That'd help a lot!
0 x
Image
| Izzyy on chat | Singer & Audio Mixer |
"Don't tell me the sky's the limit when there are footprints on the moon"
- Paul Brandt
User avatar
Takatia
I VOLUNTEER AS TRIBUTE
I VOLUNTEER AS TRIBUTE
Posts: 57850
Joined: Fri Jul 17, 2009 4:36 pm
Gender: XX ♀
Species: Fox
Contact:

Mon Jul 17, 2017 9:17 am

That's good to know, thank you!

Also shaking my head at my conputer typo; phone why have you betrayed me?

I've passed the message along to UD though, so either he will respond or I will respond with an update once he looks into it.
0 x
Image
Said I would've walked across any thousand lands. I didn't need you that night, not gonna need you anytime.
Was gonna take it as it goes I could go forward in the light.

User avatar
MommaK
Omega - Newcomer
Omega - Newcomer
Posts: 38
Joined: Fri Jan 13, 2017 5:56 pm
Gender: Female
Species: CoyWolf

Sun Jul 23, 2017 9:31 am

I keep getting this issue in firefox too. Usually if I keep refreshing for 5 or so minutes it might work eventually. I have no clue how to fix this on firefox, and I already can't get on in Chrome because of the "bad login" issue that won't fix on there =[
0 x
Image Rhula on chats
User avatar
Dodam
Shaman - Secret Keeper
Shaman - Secret Keeper
Posts: 2748
Joined: Sat Dec 22, 2012 12:57 am
Gender: Female
Pronouns: She/Her
Preferred Name: Jo
Contact:

Sun Jul 23, 2017 2:09 pm

Izzy and I found a temporary fix
What we did was switch to the new client and after that the number of times we experienced difficulties entering reduced. Maybe you could try it out?
0 x
- Rasengan

On break.
Previously Shii
Dodam on Chat
References | General Commissions | Fullybody Human Commissions | Quick Commissions | DeviantArt | Premades
"We'll never win if we don't believe we can."
User avatar
Takatia
I VOLUNTEER AS TRIBUTE
I VOLUNTEER AS TRIBUTE
Posts: 57850
Joined: Fri Jul 17, 2009 4:36 pm
Gender: XX ♀
Species: Fox
Contact:

Mon Jul 24, 2017 4:42 pm

UD wants to know if you guys are experiencing this on other Chatlands sites, or if this is just a Wolfhome only issue you are all experiencing
0 x
Image
Said I would've walked across any thousand lands. I didn't need you that night, not gonna need you anytime.
Was gonna take it as it goes I could go forward in the light.

User avatar
MommaK
Omega - Newcomer
Omega - Newcomer
Posts: 38
Joined: Fri Jan 13, 2017 5:56 pm
Gender: Female
Species: CoyWolf

Wed Jul 26, 2017 4:54 pm

I actually managed to fix my issue on Firefox by doing this:

Menu > Add-ons > Shockwave Flash > click More > and UNCHECK Enable Adobe Flash Protected Mode

Has been working fine since then for me. But before that it was on all chats.
0 x
Image Rhula on chats
User avatar
Zuko
Spellweaver and Wordsmith
Spellweaver and Wordsmith
Posts: 7397
Joined: Sun Jul 01, 2012 11:16 pm
Gender: Genderfluid
Pronouns: They/Them
Preferred Name: Grayson
Species: Red fox
Location: Texas

Wed Jul 26, 2017 7:21 pm

same issue now
0 x
User avatar
underdog
Alpha - Site Owner
Alpha - Site Owner
Posts: 5240
Joined: Fri Nov 03, 2006 11:12 pm
Location: Cyberspace
Contact:

Wed Jul 26, 2017 11:15 pm

Sorry for the problems connecting and I'll try to get this figured out. I need to know the scope of the problem so...

I'd like for everyone that is *currently* experiencing the problem to reply here telling me:

which browser you're using (Chrome? Firefox? Both? Something else?)
what Operating System you're using (Windows 8, Windows 10, etc) and...
the last time it happened (be as specific as possible).

That last one makes it a lot easier for me to check various logs for warnings and errors.

===underdog===
0 x
Image

Avatar is from deviant art: http://a.deviantart.net/avatars/m/a/maklods.png?4

(Luigi is TM Nintendo, right? what's up with that?)
User avatar
Zuko
Spellweaver and Wordsmith
Spellweaver and Wordsmith
Posts: 7397
Joined: Sun Jul 01, 2012 11:16 pm
Gender: Genderfluid
Pronouns: They/Them
Preferred Name: Grayson
Species: Red fox
Location: Texas

Thu Jul 27, 2017 7:37 am

Chrome Version 60.0.3112.78 (Official Build) (64-bit)
Windows 10
Today was the most recent time it happened
0 x
User avatar
Dodam
Shaman - Secret Keeper
Shaman - Secret Keeper
Posts: 2748
Joined: Sat Dec 22, 2012 12:57 am
Gender: Female
Pronouns: She/Her
Preferred Name: Jo
Contact:

Thu Jul 27, 2017 10:33 am

Browser:
Google Chrome Version 60.0.3112.78 (Official Build) (64-bit)
I have tried Firefox but it doesn't work there either.

Operating System:
Windows 8.1

Last time it happened:
I don't recall but I know I first experienced this Sun Jul 16, 2017, anytime before and after 2:32AM (according to the forums)
Edit: Last time experienced (time according to forums) - Thu Jul 27, 2017 7:33 pm

I am experiencing this on other Chatland Sites as well.
Three days prior to the 27th of July though, I wasn't experiencing much difficulties.
I've only experienced it again today.
0 x
- Rasengan

On break.
Previously Shii
Dodam on Chat
References | General Commissions | Fullybody Human Commissions | Quick Commissions | DeviantArt | Premades
"We'll never win if we don't believe we can."
User avatar
Totem
Spellweaver and Wordsmith
Spellweaver and Wordsmith
Posts: 5912
Joined: Wed Apr 18, 2012 8:31 am
Gender: Female
Pronouns: She/her
Preferred Name: Haley
Species: Coyote

Thu Jul 27, 2017 10:08 pm

which browser you're using (Chrome? Firefox? Both? Something else?) Chrome but firefox when it acts up.
what Operating System you're using (Windows 8, Windows 10, etc) windows 10
the last time it happened (be as specific as possible). today
0 x
Image
06/28/17
Previously Epilepsy
Izzyy
Studying Apprentice
Studying Apprentice
Posts: 90
Joined: Mon Jun 06, 2011 5:34 am
Gender: Female
Pronouns: She
Preferred Name: Izzy

Fri Jul 28, 2017 12:49 am

Shii wrote:Browser:
Google Chrome Version 60.0.3112.78 (Official Build) (64-bit)
I have tried Firefox but it doesn't work there either.

Operating System:
Windows 8.1

I am experiencing this on other Chatland Sites as well

Same with the above.
Last time it happened: Today, July 28 at 2:45PM UTC+08:00, on both old and new version of chat client. It was working on new version yesterday, but I'm experiencing this again today even with the new one.

EDIT: It worked again after a few minutes of trying.
0 x
Image
| Izzyy on chat | Singer & Audio Mixer |
"Don't tell me the sky's the limit when there are footprints on the moon"
- Paul Brandt
User avatar
Kyo
Ethereal Ancestor
Ethereal Ancestor
Posts: 13099
Joined: Thu Jun 07, 2012 11:43 am
Gender:
Pronouns: Any
Species: ASIAN
Location: SPACE DESERT

Fri Jul 28, 2017 8:38 am

see if this works for chrome

-go to chrome://flags
-Run all Flash content when Flash setting is set to "allow"
-change that to "enabled"
-restart the browser
0 x
Image
ToS | FurAffinity | Art
Kyo + dialga on chat
User avatar
VICE
The stuff of Legends
The stuff of Legends
Posts: 15861
Joined: Tue Aug 18, 2015 3:56 pm
Preferred Name: alec

Fri Jul 28, 2017 8:54 am

which browser you're using (Chrome? Firefox? Both? Something else?): Google Chrome
what Operating System you're using (Windows 8, Windows 10, etc): Windows 10
the last time it happened (be as specific as possible): 10:15 this morning; and every time i refresh or enter a new room

wolfhome tries to block adobe flash and i have to manually run it every time

hope this helps!!
0 x
instagram

Image
time lives inside a burning house
Image

Post Reply Previous topicNext topic