classic set glitch?

This section is for posting questions regarding Wolfhome, workings or details, or simply needing to contact one of the administration. Bans or warnings given, whether temporary or permanent, will NOT be discussed, and topics containing such material will be immediately deleted.
Post Reply
User avatar
Blackbird
Beta - Forum Moderator
Beta - Forum Moderator
Posts: 14693
Joined: Mon Mar 23, 2009 8:42 pm
Gender: Female
Pronouns: She/Her
Species: Uchiha ☪️
Location: The Big Apple

Tue Sep 05, 2017 6:34 pm

i have my sub set to free whenever im not logging in since i dont typically log on daily anymore.
my set when i have a sub is the coyote set, but obviously when i revert to free, the set goes to the default set.
which is fine and dandy but when i log on and actually use that set, the poses look awful and not at all the colors i have in the bodyshop.

Image

Image

it goes away once i save the set/change it but, it's rather annoying.
0 x
Image
i only see my goals, i don't believe in failure

User avatar
Clovette
Alpha - Head of Chat Mod. & Training
Alpha - Head of Chat Mod. & Training
Posts: 27381
Joined: Wed May 20, 2009 1:44 pm
Preferred Name: Heather
Species: Human
Location: Louisville

Tue Sep 05, 2017 7:58 pm

Even the ones in the bodyshop look whack... Oh god

Mine work fine, I just tested. Can you come by me in chat to see if it happens for me, too?
0 x

User avatar
Blackbird
Beta - Forum Moderator
Beta - Forum Moderator
Posts: 14693
Joined: Mon Mar 23, 2009 8:42 pm
Gender: Female
Pronouns: She/Her
Species: Uchiha ☪️
Location: The Big Apple

Tue Sep 05, 2017 8:10 pm

Sure, I'll hop back on.
I'm unsure if it is because I don't use a browser most users use? Which is called Chromium.
My Google Chrome refuses to work due to the recurring flash issue so I switched to this browser.
0 x
Image
i only see my goals, i don't believe in failure

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests